Kaj naj Kupim?

A si prvič pustil brado rast? Ali pa si sam “stari maček” Bradač, pa prvič razmišljaš da bi kupil nekaj za uredit brado?

Kaj rabim za mojo brado? Olje, balzam ali vosek? Nooo dejva pogledat, v parih stavkih zapisat prednosti posamezne rubrike, pol pa nebo več dileme kaj v košarco vržt!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

OLJE ZA BRADO:

Z oljem… ne moreš falit! Olje je primerno za vsakega bradača, pa če imaš 2milimetra ali pa pol metra. Olje vnaša hranila v tvojo brado, da je brada močnejša, zdrava in da se dlake ne lomijo in cepijo. Olje se vtira v dlake in v kožo kjer dlake poganjajo. Vidiš, to ti bo pomagal, da te ne bo srbel! Sploh ko začneš puščat brado, zelo rado srbi, koža spodaj se pa lušči. Uporabi olje, pa si zmagov. 

Če olja doziraš malo več, se brada še lepo zasveti. Enim je to všeč, drugim ne. Zato doziraj, glede na tvoje želje!

Kaj pa oblika? Lahko naredim obliko?  No vidiš kolega, tle imava pa problem… z oljem pa ne boš oblike zrihtov… zato pa skoč spodej, kjer ti predstavim balzam in vosek 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BALZAM ZA BRADO:

Balzam za brado, je pa za tiste, k imajo vsaj 1cm dolgo brado/brke in želijo vnest hranila v brado, tako kot to naredimo z oljem… poleg tega bi pa radi še mal oblike naredl. Evo za ta namen je BALZAM ZA BRADO v piko! Ima vse kar ponuja olje, zraven pa dodatek masla in voska poskrbita, da boš lahko brado še oblikoval.

Je pa res, da te se balzam že malenkost občuti na bradi… mal se morš navadt.. nč tazga 🙂 Če te pa to moti, potem ti priporočam olje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

VOSEK ZA BRADO:

A furaš brke? Ja pol ni druge, kot da imaš vsaj en vosek! Vosek je primeren tudi za brado seveda… Vosek, po večini skrbi za obliko tvojih brkov ali brade. To je njegova glavna funkcija. Kombinacija olja (za vnos hrane) in voska (za obstoj oblike) je pa itak zmagovalni kombo!